https://lujosef.com/wp-content/uploads/2022/01/LUJOSEF_1445_small.jpg

Mijn verhaal

Ooit kreeg ik black-outs als ik voor mensen moest spreken. Nu sta ik onbevreesd tussen de krachtigste en meest effectieve sprekers uit de lage landen en heb ik in zowel binnen en buitenland een positieve impact op anderen. Maar dit zeg ik niet voor mezelf, maar juist voor jou. Want mijn verhaal is bedoeld om je te inspireren je eigen verhaal met dezelfde krachtige overtuiging te gaan herschrijven.

Mijn reis als spreker begon in 1998 toen ik, een verlegen en onzekere jongen, op mijn 16e mijn voetbaldroom opgaf. Mijn toekomst was toen zo onzeker geworden dat ik mezelf verloor. Maar in datzelfde jaar kwam mijn eerste mentor in mijn leven. Deze ontmoeting was het begin van een enorme transformatie in mijn leven. Fast forward en ik sta inmiddels meer dan 20 jaar nationaal en internationaal op het podium mensen te inspireren en te bekrachtigen.

In 2011 besloot ik, vanuit mijn onuitblusbare verlangen om anderen op te bouwen, te gaan coachen. Nadat ik in 2014 mijn tweede bedrijf had opgezet, en me steeds meer thuis begon te voelen in de wereld van het ondernemerschap, ontwikkelde ik een grote passie om specifiek ambitieuze professionals, ondernemers en mensen in leiderschap te helpen doorbreken naar hun next level. Dit heeft geleid naar samenwerkingen met hele toffe ondernemers, business professionals, pro atleten en andere high-performers die op hun eigen manier de wereld een heel stuk mooier maken voor ons allemaal.

Ik geniet er elke dag van om anderen te helpen groeien en doorbreken en hoop binnenkort ook met jou een zelfde succesvolle samenwerking aan te gaan.

LuJosef Coaching & Consulting

ADD Business Point (enkel op afspraak)
Paardeweide 3E
4824 EH Breda

Kvk 85060135

Contacteer ons

Klik hieronder

Podcast

Moderne Prediker

Social Media

@ModernePrediker

Luvolutionary ©           Copyright      Privacy & Cookies       Disclaimer

Copyright         Privacy & Cookies       Disclaimer