De winnaars van morgen

Wat we doen
We helpen high performers met een winnaars mindset meer te winnen door hun verborgen potentieel aan te wakkeren. Dit bereiken we doormiddel van high performance coaching en mentorschap. Hierin leggen een sterke focus op de persoonlijke ontwikkeling en persoonlijk meesterschap.
Waarom we het doen
Als high performer sta je vaak onder immense druk en geef je continu het beste van jezelf om je doelen te bereiken. Wij begrijpen dat grote doelen en grote dromen alleen kunnen worden bereikt met een sterk team achter je. Hierin willen we graag met je samenwerken.
Hoe we het doen
LuJosef is een expert op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, spiritualiteit en leiderschap. Stap voor stap zal hij je begeleiden om de krachtigste versie van jezelf te worden, zodat jij op je beurt je dromen, doelen en carrière naar een hoger niveau kunt tillen. Jij bent immers de sleutel.
Met wie we het doen
LuJosef werkt uitsluitend met high performers; Executives, managers, ondernemers, pro atleten, artiesten en andere leiders en high-performers die een hoger niveau willen en of moeten bereiken.

Inschrijven

  8-10 jaar
  Per les €20
  • 10 Lessen
  11-12 jaar
  Per les €22,50
  • 10 Lessen
  Tieners
  Per les €25
  • 10 Lessen

  LuJosef Coaching & Consulting

  ADD Business Point (enkel op afspraak)
  Paardeweide 3E
  4824 EH Breda

  Kvk 85060135

  Contacteer ons

  Klik hieronder

  Podcast

  Moderne Prediker

  Social Media

  @ModernePrediker

  Luvolutionary ©           Copyright      Privacy & Cookies       Disclaimer

  Copyright         Privacy & Cookies       Disclaimer