Maak de stap

Tijd voor Transformatie


Leef krachtig en in rust
Als High Performance Coach, coach en mentor ik (toppresteerders) ambitieuze professionals, leiders en ondernemers als jij in het ontwikkelen van de mindset en identiteit die nodig is om door te breken naar je next level. Mijn ultieme doel is je te begeleiden naar een punt waar je consequent leeft vanuit je krachtigste zelf. Deze versie van jou heeft overigens meer rust en vrede, omdat je meer in controle bent over jezelf, waardoor je mentale en fysieke welzijn ook nog eens fors verbetert.

Be More methode
Voor het ontwikkelen van deze krachtige next level mindset en identiteit pas ik mijn BE MORE methode toe. Dit is de rode draait in mijn high performance coaching filosofie en is gebaseerd op zelfontplooiing, mindset transformatie en persoonlijk meesterschap. Alles wat je nodig hebt om op alle vlakken een succes te zijn is opgeborgen in je inner mens. Mijn BE MORE methode focust zich op het uiteenvouwen van deze hogere versie van jezelf. Op dit fundament bouw ik verder met de DO MORE en ACHIEVE MORE principes.

Je pijnpunten confronteren


Stress, Frustratie en Angst
Als ambitieuzeling sta je vaker dan niet onder immense druk of stress. En wanneer je een verschil ervaart tussen waar je bent of wat je wil en waar je zou willen zijn of wat je zou willen hebben, ontstaat er frustratie. Die frustratie creëert een spanningsveld tussen je huidige situatie en je gewenste situatie. Wanneer angst dan ook nog eens je gedachten binnensluipt, word je niet alleen volledig uit balans gebracht maar wordt ook de harmonie met jezelf verstoord.

Als je hier niet correct mee omgaat zal het een negatief effect hebben op je mentale en fysieke gezondheid, je carrière, je leiderschap en uiteindelijk je ervaring van het leven. En zelfs de besten breken in die intense spanningsveld als ze niet weten hoe je succes op de juiste manier benadert.

Verkeerd winnen
Succes in je carrière, leiderschapspositie of bedrijf is voor jou alleen waardevol als je ook écht succes van binnen ervaart. De reden waarom veel toppresteerders als jij hierin worstelen is omdat de prijs die je betaalt voor succes (wat je opgeeft om succes te hebben) hoger is dan de waarde
die je in jezelf opbouwt. Zo ben je op de verkeerde manier aan het winnen. In werkelijkheid héb je dus wel succes, maar bén je geen succes. De enige goede en blijvende succes is wanneer de uitwaartse succes het resultaat is van je inwaartse succes. In deze versie van succes heeft je inwaartse succes een grotere intrinsieke waarde dan je uitwaartse succes. Dit is hoe ik je wil helpen winnen op de juiste manier.

Herken je jezelf hierin?

Als je jezelf herkent in één of meer van de onderstaande uitspraken is dat een sterke indicatie om een vrijblijvende intake gesprek in te plannen.
Dan overlopen we samen de mogelijkheden van een coaching traject op maat.
Ik ben ambitieus en toegewijd aan mijn persoonlijke succes, maar het voelt alsof er toch nog iets niet goed zit
Ik weet wel wat ik wil maar heb het gevoel dat ik vast zit en in cirkels draai
Ik heb een punt bereikt waar ik weet dat ik een stap moet maken naar mijn volgende level
Ik ben ervan overtuigd dat er nog veel meer in mij zit, maar ik krijgt het er zelf nog niet uit
Ik weet dat mijn volgende level van succes een hogere versie van mezelf vereist en wil daarom professionele begeleiding krijgen
Ik ben een geïnspireerde leider, maar nu wil ik transformeren naar een inspirerende leider waar anderen naar opkijken
Ik ken mijn kwaliteiten en wil ze krachtiger gaan inzetten
Ik twijfel ondanks mijn huidige successen stiekem nog steeds een beetje aan mezelf en wil dit voor eens en voor altijd de baas worden
Ik wil volledig in mijn kracht staan en in staat zijn mijn doelen sneller te realiseren
Ik heb grote successen behaald, maar heb het gevoel dat mijn succes mijn gevoel van geluk overschaduwt
Ik wil meer voldoening uit mijn werk halen en een completer en betekenisvol leven creëren
Ik ben op deze site beland omdat ik al even aan het zoeken ben naar een geweldige coach
Online Coaching
Krijg toegang tot onze online coaching platform en ontwikkel de noodzakelijke mindset om door te kunnen breken naar je volgende level van succes op zowel persoonlijk als professioneel vlak.
350
  • Online Platform
  • 24/7 Toegang
  • Op Eigen Tempo
Private Coaching
Upgrade je mindset en transformeer je carrière, team of onderneming met de krachtige principes van persoonlijk meesterschap en succes. Ontgrendel je verborgen potentieel en blink vol met vertrouwen uit.
2250
  • 7 Privé Sessies
  • Op Maat Uitgewerkt
  • +Follow Up
Mentorschap
Ga de ultieme uitdaging aan en leer hoe je naast je succes een groter, krachtiger, impactvol en betekenisvol leven creëert en je gevoel van geluk, voldoening en je gezondheid optimaal houdt.
7250
  • Privé Sessies
  • 12 Maanden Mentor Begeleiding
  • Inner Circle Access

LuJosef Coaching & Consulting

ADD Business Point (enkel op afspraak)
Paardeweide 3E
4824 EH Breda

Kvk 85060135

Contacteer ons

Klik hieronder

Podcast

Moderne Prediker

Social Media

@ModernePrediker

Luvolutionary ©           Copyright      Privacy & Cookies       Disclaimer

Copyright         Privacy & Cookies       Disclaimer