Set Yourself Up To Win

Succes onder 30 is een premium traject voor jonge professionals tot 30 jaar. Ben je een startende of aspirerende ondernemer of een echte go-getter met grote carrière ambities? En wil je jezelf in een positie zetten waar winnen onvermijdelijk is? Dan is dit hét traject voor jou!

Door deel te nemen aan Success Onder 30 positioneer je jezelf voor de beste (her)start en begin je met winnen terwijl je nog jong bent. Bespaar jezelf moeite en tijd en leer de fundamentele regels voor succes en doorbraak van coaches die je al voor zijn gegaan.
Week 1: Success
De eerste week staat onder het thema: Setting yourself up for success. We focussen deze week op succes definiëren. Helderheid creëren en je ideale ik ontwerpen.
Week 2: Process
The road to succes. Deze week focussen we op het proces. Het ontwikkelen van een kristalheldere visie en jouw road map voor de volgende 10 jaar.
Week 3: Work
The way of the successful. Hier leer je hoe succesvolle mensen te werk gaan en hoe je zelf success habits ontwikkelt en meer gedaan krijgt.
Week 4: Adjust
In de vierde week ligt de focus volledig op jou als individu. In een privé sessie bespreken we je groei en voortgang en krijg je feedback zodat je kan bijsturen.
https://lujosef.com/wp-content/uploads/2022/07/Onder30.jpg
Set yourself up to win
575
  • 30 Dagen coaching en begeleiding
  • 6 Groepssessies
  • 1 Privé sessie

LuJosef Coaching & Consulting

ADD Business Point (enkel op afspraak)
Paardeweide 3E
4824 EH Breda

Kvk 85060135

Contacteer ons

Klik hieronder

Podcast

Moderne Prediker

Social Media

@ModernePrediker

Luvolutionary ©           Copyright      Privacy & Cookies       Disclaimer

Copyright         Privacy & Cookies       Disclaimer